Marketing        

 

Een website die zichzelf verkoopt?

Helaas hoort u al te vaak valse beloften als deze. Veel zelfstandige ondernemers en zaakvoerders van KMO's gaan ervan uit dat een website vanzelf mensen aantrekt. Uiteraard is niets minder waar en moet net als bij een winkel de mensen de weg kunnen vinden naar uw website. Dit kan op verschillende manieren en wij ondersteunen onze klanten hierbij door te informeren of het volledige emarketing gedeelte voor u te doen.

Onder (e)marketing verstaan wij:

  1. Het opzetten van emarketing campagnes
  2. Interactiemogelijkheden met de (potentiële) klant
  3. Volledige integratie van social media
  4. Opleiding van u als klant hoe u met uw site omgaat
  5. Interne en externe linkbuilding
  6. Volledige SEO optimalisatie
  7. Uitwerken van SEA campagnes

Via meten steeds bijsturen

Het volledig optimaliseren van een website is een werk van lange adem en is eigenlijk nooit af, daarom geloven wij dat het belangrijk is om u als klant een blijvende ondersteuning te bieden in het verder verfijnen van uw website. Deze bijsturing komt steeds vanuit de resultaten die we meten vanop uw website. Enerzijds zijn dit de verkoopscijfers, maar vooral richten wij ons op de vragen, wie komt op de site, hoeveel mensen komen op de site en wat zochten ze op de site. Het heeft uiteraard geen zin om 1000 bezoekers per dag op de site te krijgen die op zoek zijn naar bouwmaterialen terwijl u architect bent.

Door dit voortdurend verfijnen van de website en begrijpen waarmee u bezig bent maakt u snel het verschil met de vele andere collega's die deze belagrijke extra stap niet hebben gezet.

©2008 JV Webdesign webdesign - All Rights Reserved